Politică de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Ne dorim să asigurăm dreptul dumneavoastră la protecția datelor cu caracter personal și de aceea dedicăm toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dvs. în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “RGPD”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul României. Prin Politica de Confidențialitate vă informăm despre modul în care operăm datele dvs. cu caracter personal atunci când interacționați cu noi.

Vă rugăm să verificați periodic pe website conținutul Politicii de Confidențialitate pentru a vă informa despre eventuale actualizări și modificări.

Cine suntem și cum ne puteți contacta

AlbAlb este denumirea comercială a SC Atelier Design Albalb SRL, persoană juridică înregistrată în România , având sediul social în București, sector 1, str. Lt. Av. Șerban Petrescu nr. 1, parter, camera 1, cu număr de ordine în Registrul Comerțului J40/7405/25.05.2018, cod unic de înregistrare fiscală 39406730 (în continuare “AlbAlb” sau “noi“). În sensul legislației cu privire la protecția datelor, suntem operator atunci când prelucrăm datele dvs. cu caracter personal.

În cazul în care necesitați informații suplimentare cu privire la prelucrarea datelor dvs., vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: [email protected] , telefon: 0756066301 sau prin poștă sau curier la adresa str. Lt. Av. Șerban Petrescu nr. 1, sector 1, București.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm

În general, colectăm datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul deplin asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. Tipurile de informații pe care le primim de la dvs.:

  • Când vă abonați la newsletter-ul  AlbAlb ne transmiteți: adresa de e-mail.
  • Când efectuați o comandă pe albalb.com: nume, adresă, date de facturare.

Datele financiare despre cardul bancar pe care le introduceți pe site sunt folosite exclusiv de procesatorul de plăți securizate Euplatesc.ro.

albalb.com folosește cookies, în concordanță cu politicile de confidențialitate ale WordPressWooCommerce și YITH.

Putem primi informații despre dumneavoastră de la terți, precum Facebook sau Google. Tipurile de informație depind de setările dumneavoastră pe respectivele site-uri și in aceste cazuri se va aplica politica lor de confidențialitate.

Dacă aveți sub 18 ani, trebuie să vă informați un părinte sau tutore despre Politica de Confidențialitate pentru a primi acordul lor asupra Politicii de Confidențialitate înainte de a utiliza website-ul www.albalb.com.

Care sunt scopurile și modalitățile prelucrării
  • Scopul de a vă identifica: vă deschideți un cont pe website cu scopul de a accesa anumite produse și servicii în calitate de Utilizator al website-ului și a vă salva anumite preferințe
  • Scopul de a elibera factura: în cazul unei achiziții pe website, introduceți datele de facturare, datele sunt transmise către sistemul de gestiune Smartbill  și firma externă de contabilitate
  • Scopul de a vă livra produsele: datele sunt trimise către curier
  • Scopul de vă informa despre comandă și livrare: vom folosi emailul și/ sau telefonul pe care ni le furnizați la plasarea comenzii
  • Scopul de a oferi servicii de marketing: vrem să vă ținem la curent cu privire la ofertele noastre de produse și servicii și/sau la produse și servicii ale partenerilor noștri care credem că v-ar putea interesa. În acest sens, vă putem trimite mesaje electronice conținând informații generale și tematice, informații cu privire la produsele și serviciile noastre și ale partenerilor noștri.
Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal

Ca regulă generală, vom stoca datele dvs. cu caracter personal până ne solicitați ștergerea anumitor informații și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. următoarelor categorii de destinatari:

În cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.

În ce țări transferăm datele dvs. cu caracter personal

În prezent, stocăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal prin intermediul unor entități localizate în Uniunea Europeană și Statele Unite ale Americii. Transferurile de date cu caracter personal sunt protejate prin angajamente contractuale în acord cu clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeană și schemele de certificare, precum Scutul de confidențialitate pentru protecția datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE către Statele Unite ale Americii. Vom lua întotdeauna măsuri pentru a ne asigura că orice transfer internațional de date cu caracter personal este gestionat cu atenție cu scopul de a vă proteja drepturile și interesele.

Cum protejăm securitatea datelor dvs. cu caracter personal

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate. Nu putem fi responsabili pentru vulnerabilități ale unor sisteme care nu sunt sub controlul nostru.

Ce drepturi aveți

Puteți solicita accesul la datele dvs., corectarea oricăror greșeli din fișierele noastre și/sau vă puteți opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. Puteți de asemenea solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal, restricționarea prelucrării datelor dvs. și portarea datelor.

Vă puteți retrage consimțământul pentru a primi informații de marketing în orice moment, prin oricare dintre cele 2 metode:

  • Accesarea link-ului de dezabonare afișat în cadrul e-mailurilor pe care le primiți de la noi;
  • Contactarea AlbAlb folosind detaliile de contact redate mai sus.

Totodată, vă puteți exercita dreptul de a vă plânge autorității de supraveghere competente sau de a vă adresa justiției. În România, datele de contact ale autorității de supraveghere pentru protecția datelor sunt:
Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România
Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212; E-mail: [email protected]

Vă rugăm să ne contactați înainte de a vă plânge autorității, iar noi vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problemă pe cale amiabilă.