AlbAlb s-a născut din pasiunea pentru artă și design. Ne dorim să aducem creațiile designerilor și artiștilor români mai aproape de publicul care apreciază frumosul și creativitatea. Ne plac poveștile și pasiunea din spatele obiectelor și suntem dornici să le împărtășim cu tine!
Credem în nevoia de a dezvolta o comunitate în jurul artei și designului și de aceea organizăm frecvent evenimente, cursuri și ateliere creative. Istoria artei, istoria filmului, actorie, pictură pe porțelan, etichetă sunt câteva dintre temele pe care ți le propunem pentru a te destinde și a învăța ceva nou.

Povestea din spatele numelui

AlbAlb este un joc de cuvinte menit să transmită spiritul creativ și jucăuș al proiectului. Albul este culoarea care reunește toate celelalte culori, așa cum noi aducem la un loc creativitatea și oferim un fundal de expunere. Am ales repetiția cuvântului alb, deoarece AlbAlb este atât despre obiecte, cât și despre întâlnirea dintre oameni.

Casa AlbAlb

AlbAlb funcționează într-o vilă interbelică din zona Piața Dorobanți, cu o poziționare privilegiată cu deschidere către parcul George Călinescu. Parterul este ocupat de magazin, în timp ce sala de cursuri și ateliere se află la etaj.
Trăiește cu pasiune și bucură-te de creativitatea din jurul tău!