Regulamentul campaniei de fidelizare a Clubului AlbAlb

 

Campania de fidelizare a Clubului AlbAlb a fost concepută pentru a răsplăti fidelitatea și a încuraja formarea unei comunități în jurul interesului comun pentru artă și design. Calitatea de membru al Clubului AlbAlb se atestă prin Cardul de membru care oferă posesorului său multiple beneficii.

Beneficiile Cardului de membru al Clubului AlbAlb

  • La acumularea a 4 puncte puteți folosi aceste puncte în schimbul unei reduceri de 15% din costul de înregistrare la un curs nou.
  • La acumularea a 8 puncte puteți folosi aceste puncte în schimbul unei reduceri de 25% din costul de înregistrare la un curs nou.
  • La acumularea a 10 puncte puteți folosi aceste puncte în schimbul unei reduceri de 50% din costul de înregistrare la un curs nou.
  • Membrii Clubului AlbAlb beneficiază de invitații la evenimente private în cadrul magazinului AlbAlb.

Dobândirea Cardului de membru al Clubului AlbAlb

Veți primi Cardul de membru al Clubului AlbAlb odată cu participarea la primul dvs. curs în cadrul Clubului AlbAlb, după completarea și semnarea formularului de înscriere în Clubul AlbAlb.

Cardul de membru poate fi folosit doar de titularul al cărui nume este inscripționat pe Card. Titluarul Cardului poate conveni să ofere punctele acumulate pe Cardul său pentru înscrierea la curs a unei terțe persoane.

Cardul va fi reînnoit sau suplimentat cu un card adițional de fiecare dată când este nevoie pentru a marca numărul de puncte acumulate de către Membrul Clubului.

Titularul Cardului are obligația de a anunța fără întârziere pierderea, furtul sau deteriorarea Cardului. Pierderea, furtul sau deteriorarea Cardului pot duce la anularea punctelor acumulate pe Card.

Mecanismul de funcționare

La fiecare participare la un curs de 2 ore primiți 1 sticker pe cardul dvs. AlbAlb.

În cazul atelierelor de mai mult de 2 ore, primiți un sticker pentru fiecare 2 ore de atelier. Nu se oferă puncte parțiale pentru cursurile cu un număr impar de ore. Neprezentarea Cardului duce la anularea dreptului de a obține stickere pentru respectivul curs.

Fiecare sticker de pe Cardul de membru al Clubului AlbAlb echivalează cu 1 (un) punct acumulat.

Stickerele și punctele aferente le primiți doar când vă prezentați la un curs. Dacă ați achitat un curs cu mai multe ședințe, dar nu vă prezentați la o ședință, atunci nu primiți punctele aferente acelei ședințe.

Dacă optați să folosiți puncte de pe cardul de membru al Clubului AlbAlb pentru a beneficia de reducere la înscrierea la un curs, trebuie să prezentați în prealabil Cardul la sediul AlbAlb pentru a vi se anula punctele folosite și a primi un voucher de discount. Nu puteți folosi direct Cardul de membru AlbAlb pe site-ul www.albalb.com pentru a beneficia de reducere la înscriere.

Odată ce folosiți puncte de pe Cardul de membru al Clubului AlbAlb, aceste puncte sunt anulate și nu se mai acumulează cu alte puncte. Anularea punctelor se face de către reprezentantul organizatorului Campaniei prin tăierea stickerelor aferente de pe card cu câte un X.

Nu se pot acumula mai multe reduceri pentru plata aceluiași curs, indiferent dacă este vorba de reduceri dobândite prin punctele acumulate pe Cardul de membru AlbAlb sau reduceri ce fac parte dintr-o promoție a Clubului AlbAlb.

Organizatorul, locul și perioada de desfășurare a campaniei

Clubul AlbAlb și Magazinul AlbAlb sunt organizate de către S.C. Atelier Design AlbAlb S.R.L., persoană juridică înregistrată în România , având sediul în București, sector 1, str. Lt. Av. Șerban Petrescu nr. 1, parter, camera 1, cu număr de ordine în Registrul Comerțului J40/7405/25.05.2018, cod unic de înregistrare fiscală 39406730.

Clubul AlbAlb și Magazinul AlbAlb  își desfășoară activitățile în locația AlbAlb din București, str. Av. Lt. Șerban Petrescu, nr. 1, sector 1, București.

Campania are o perioadă nedeterminată. Cardul este valabil până la utilizarea tuturor punctelor sau la momentul în care Cardul este înlocuit cu un alt Card. Pierderea, furtul sau deteriorarea Cardului pot duce la pierderea valabilității Cardului și în consecință la pierderea punctelor acumulate.

Protecția datelor cu caracter personal

Prin semnarea formularului de înscriere în Clubul AlbAlb pentru eliberarea Cardului de membru, vă exprimați consimțământul expres pentru înscrierea datelor cu caracter personal în baza de date a companiei S.C. Atelier Design AlbAlb S.R.L., precum și pentru prelucrarea acestor date în scopul acordării de beneficii și în scop de marketing.

Prelucrarea datelor cu caracter personal de va face în conformitate cu dispozițiile Legii, Regulamentul (UE) 2016/679, și în acord cu Politica de Confidențialitate a S.C. Atelier Design AlbAlb S.R.L., afișată pe website-ul www.albalb.com.

Dispoziții finale

Cardul de membru al Clubului AlbAlb nu este un card de credit și nu poate fi utilizat ca mijloc de plată.

S.C. Atelier Design AlbAlb S.R.L. își rezervă dreptul de a sista oricând derularea programului, înștiințarea cu privirea la aceasta fiind afișată pe pagina www.albalb.com și la sediul AlbAlb cu cel puțin 15 zile înainte.

Programul de fidelitate se va desfășura în conformitate cu prevederile prezentului Regulament.