Designeri și artiști români

Descoperă creații unicat și serii limitate!

NEW IN

Untitled design

Ceramic Sparrow, unul din cele mai creative ateliere românești de ceramică, revine la AlbAlb cu un Pop-up Shop special de Mărțișor! Te așteptăm cu broșe din porțelan în diverse forme jucăușe, lucrate manual și decorate cu aur, pandantive delicate cu flori aurii, clopoței cu vestitorii primăverii sau, de ce nu, o pereche de cercei statement, de inspirație Vienna Secession!

Te invităm să participi!

Ceramică

Bijuterie

Un atelier relaxat, plin de flori și culoare, în care vei dobândi noțiuni introductive despre moduri de abordare a desenului botanic, vei face studii de umbră și lumină și vei exersa tehnica acuarelei, moduri de aplicare și noțiuni de cromatică. Toate acestea sub îndrumarea Irinei Neacșu și inspirându-te din florile minunate de primăvară.

Te invităm să participi!

Marochinărie

Textile

Cărți și alte plăceri

Cursuri și ateliere

Înscrie-te online!

Magazinul nostru fizic

Hai să ne vizitezi!

Hai în magazinul nostru fizic din București să descoperi întreaga ofertă AlbAlb!

Am adus pentru tine lucrări de artă și obiecte de design din toată țara, încât tu să le găsești pe toate într-un singur loc oricând ai nevoie de un cadou deosebit sau vrei să te răsfeți cu ceva inedit.

Toate produsele sunt atent selecționate pentru a îți aduce obiecte cu adevărat speciale, care transmit originalitatea și pasiunea celor care le-au creat!

Descoperă designerii și artiștii de la AlbAlb.

Experiența AlbAlb

Bucură-te de mai mult!