Designeri și artiști români

Descoperă creații unicat și serii limitate!

NEW IN

Gift Card AlbAlb

Nu știi ce cadou să le faci? Surprinde-ți prietenii sau familia cu un Gift Card AlbAlb, iar ei vor alege ce li se potrivește cel mai bine!

Gift Card-ul este livrat în format digital, prin email și poate fi folosit pentru achiziția de produse online pe site-ul albalb.com sau offline din magazinul AlbAlb.

banner gift card

Bijuterie

Decorativă

Lămpi

Textile

Showroom NALU

Showroom-ul NALU din București s-a mutat la AlbAlb. Ai ocazia să descoperi într-un cadru intim piese de lenjerie și costume de baie cu un design simplu și realizate din țesături de cea mai înaltă calitate.

Filozofia NALU este înrădăcinată în nevoia de a fi blând cu corpul nostru, reflectată într-o gama de piese esențiale, fără sârme, fără căptușeală, realizate din cel mai moale bumbac.

Genți

Jucării

Magazinul nostru fizic

Hai să ne vizitezi!

Mult mai multe produse disponibile în magazinul fizic 2

Întreaga ofertă AlbAlb

Avem mult mai multe produse și nu reușim să le încărcăm pe toate în magazinul online. Sunt creatori de la care pe site găsești parte din produsele existente în magazin, dar și creatori pe care îi reprezentăm dar ale căror produse din păcate nu sunt deloc disponibile online.

Așa că dacă ești în București, hai în magazinul nostru fizic să descoperi întreaga ofertă AlbAlb!
Totodată, poi să ne scrii la contact@albalb.com sau în social media pentru a întreba despre alte produse sau creatori.

Hai în magazinul nostru fizic din București să descoperi întreaga ofertă AlbAlb!

Am adus pentru tine lucrări de artă și obiecte de design din toată țara, încât tu să le găsești pe toate într-un singur loc oricând ai nevoie de un cadou deosebit sau vrei să te răsfeți cu ceva inedit.

Toate produsele sunt atent selecționate pentru a îți aduce obiecte cu adevărat speciale, care transmit originalitatea și pasiunea celor care le-au creat!