acbc

ACBC _ Advanced Children Basic Clothes

Considerăm că moda pentru copii nu este despre drăgălășenie, ci mai degrabă despre atitudine și unicitate. Așadar, ACBC este o demonstrație a unui mix bun între confort, simplitate și design cu „personalitate”.

Viziunea și abordarea noastră pentru ACBC au venit din dorința de a oferi o estetică alternativă îmbrăcămintei pentru copii viu colorate și cumva complicate. Asta înseamnă linii simple, culori neobișnuite, imprimeuri geometrice, tăieturi speciale, finisaje brute. Acesta este motivul pentru care inspirația noastră vine din diverse domenii creative: de la arhitectură, la fotografie, design grafic și publicitate.

Încercăm să ne construim propria noastră marcă și propria identitate ca model de urmat pentru noi, să fim mândri de el și ca părinți, nu doar creatori. Colecția este proiectată și produsă exclusiv în România. Fiecare articol reflectă preocuparea noastră pentru confortul zilnic, fără a lăsa deoparte forma și estetica. Dezvoltăm haine pentru copii între 2-14 ani, inspirându-ne de la proprii noștri copii. Suntem pentru „simplitate și atitudine” într-o lume invadată de „drăguț” și sperăm că vom face chiar pe unii adulți un pic invidioși.