Una ca luna

Anca Vintilă Dragu este designerul brandului Una ca Luna, pasionată de creaţie și pictură, s-a specializat în pictura pe porţelan din 2007, participând la prima expozitie de grup în 2008. Anca a renunţat la cariera sa de Brand manager într-o companie multinaţionala pentru a-și urma pasiunea, pe care a hrănit-o de-a lungul timpului, pictura.
In 2012 a lansat brandul Una ca Luna, ce exprimă unicitate dar are și o simbolistică personala. Așa cum numele sugerează, obiectele Una ca Luna sunt unice și nu există doua la fel. Chiar daca modelele pot fi asemanătoare, pictura manuală oferă unicitate și modelul este îmbogăţit sau simplificat pe parcurs, cu motive noi sau prin eliminarea si minimalizarea motivelor, ce tind spre perfecţiune. De asemenea pot fi unice și prin personalizare.
Anca Vintilă Dragu a urmat cursuri de pictură si de specializare in pictura pe porţelan atât în România cât și în străinătate și colaborează cu alţi designeri români, fiind invitată să își expună lucrările la târguri și expoziţii de prestigiu din ţară și străinătate. A absolvit UNARte Bucureşti, Specializarea Ceramică, este membru stagiar UAP din 2017.

© Una ca luna